TRAŽI

Za putovanje na Cipar vizu ...

Cipar je zemlja u kore vrlo razvijenog turistaposao. Nažalost, između Ruske Federacije i Cipar viznog režima nije, tako da ostatak, poslovno putovanje ili posjetiti najmilije ne treba samo putovnica, što može biti izdana u jednom od ureda Federalnog migracije usluge jednostavno.

Poput drugih zemalja, veleposlanstvo u Moskvitakođer ima Cipar. Viza za posjet ovoj zemlji izdana je ovdje u konzularnom odjelu Veleposlanstva. Za one koji žive na području Lenjingradske regije ili grada Sankt Peterburg, viza se može izdati u Konzulatu Cipra, koji se nalazi u St. Petersburgu.

Ako se viza za Cipar neovisno izda, u turističkim tvrtkama to se ne traži, to će zahtijevati naznaku vizu koju osoba želi otvoriti:
- PRO-viza (ili "unaprijed odobrena viza") izdana je u Ciparskom konzulatu i na temelju nje izdana je viza u zračnoj luci ove zemlje,
- Visa preko konzulata.
Pri prijavi PRO-vize, podnositelj zahtjeva primaMogućnost jednokratnog posjeta zemlji sa maksimalnim boravkom na Cipru je 90 dana. Stoga, za one koji trebaju vizu za Cipar za više posjeta, preporučuje se da se registrirate putem Konzulata.

Registracija pojedine vize na Cipar nijePotrebno je ako turist ima šengensku multivizu i putuje do njega barem jednom u zemlji u kojoj djeluje. Međutim, u ovom slučaju let na Cipar trebao bi biti iz Rusije.

Ako vam je potrebna putovanje na Cipar viza za vizu traje najviše dva radna dana.

Ako je vizu za Cipar samostalno izdana, tadaNeophodno je zapamtiti popis dokumenata koji će biti potreban za izradu zahtjeva. U slučaju PRO viza i viza preko Ciparskog konzulata, oni će se razlikovati.

Za dobivanje PRO vize:
Morate unijeti upitnik koji možetepreuzimanje s konzolata, kao i kopiranje putovnice. Kao što vidite, popis dokumenata je vrlo mali, ali postoji uvjet za stranu zemlju. putovnice - mora djelovati ne manje od 6 mjeseci nakon završetka planiranog putovanja.

Za dobivanje viza za Cipar:

Ako vam je potrebna poslovna ili gostujuća viza za Cipar, bolje je izdati redovnu vizu putem Konzulata.

To će zahtijevati:
- kopiju putovnice (koja vrijedi najmanje tri mjeseca nakon završetka putovanja),
- fotografija u boji (pozadina mora biti bijela, veličina 3x4) - fotografija treba biti dobro pregledana, a lice na njemu trebalo bi imati jasne značajke,
- ovisno o zaposlenju, potrebna je potvrda o radu, presliku mirovinske potvrde ili potvrde sa mjesta studija

Ako je gostu za Cipar potrebna viza za osobu s djetetom, najprije se morate pobrinuti za sastavljanje ovjerene suglasnosti jednog ili oba roditelja.

Dodatni uvjeti se odnose na onekoji nije državljanin Ruske Federacije i ide s područja Ruske Federacije na Cipar. U tom slučaju, viza se izdaje po dostupnosti, uz navedene dokumente, kopije registracije, radne dozvole i potvrde o zaposlenju.

Prilikom gostovanja ili poslovne vizebit će potrebno popuniti drugi obrazac i samostalno ga ovjeriti kod javnog bilježnika, a također će biti potrebno dostaviti primjerak putovnice osobe koja poziva ili njegovu dozvolu boravka.

Unatoč cjelokupnom popisu navedenih dokumenataVeleposlanstvo može zatražiti bilo kakve druge podatke i dokumente, kao i nazvati osobu za koju se izdala viza za intervju. U posebnim slučajevima, rok za izdavanje vize može biti do 30 dana.

Viza se može reguliratisamostalno ili povjeriti tvrtki specijaliziranoj za pružanje takvih usluga. U drugom slučaju, naplatit ćete dodatne financijske troškove koji će ići platiti za usluge ove tvrtke. Prednost rada s tvrtkama jest da nema potrebe za osobnom prisutnošću u Moskvi; Svaki provincijski može poslati dokumente putem ekspresne pošte i na isti način dobiti gotovu vizu.

  • Ocjenjivanje: