TRAŽI

Kako otići u Australiju za prebivalište

Topla Australija sa svojim pješčanim i rijetkim plažamaživotinje privlače mnoge ljude. I ne samo kao odmaralište. Mnogi misle kako otići u Australiju za stalni boravak. U stvari, puno je lakše useliti se u tu zemlju nego drugu osobu, pogotovo ako osoba ima dobro poznavanje jezika, trenutne profesije i iskustva u njemu.

Stalni boravak u Australiji dostupan je ljudima širokog raspona zanimanja, kako bi oni mogli imati koristi od ove zemlje i doprinijeti njegovom razvoju.

Kako otići u Australiju

Zahtjevi za imigrante

Prije nego što odete živjeti u Australiji, morate proći kroz postupak dobivanja dozvole boravka. Podnositelji zahtjeva moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

  1. Dob nije stariji od 45 godina.
  2. Engleski znanje na visokoj razini.
  3. Diploma u visokom obrazovanju i radno iskustvo.

Pored gore navedenih zahtjeva, imigrant mora biti dovoljno bogata osoba, jer je u Australiji danas ogromno visok životni standard.

Kako otići u Australiju

Kako živjeti u Australiji

Možete se useliti u Australiju na jedan od tri dostupna načina:

  1. Dobiti status izbjeglica.
  2. Nezavisna imigracija.
  3. Poslovna imigracija.

Traže se tražitelji azila u Australijikoje je uspostavila Ženevska konvencija. Uglavnom u razvijenim zemljama, poštuju se ljudska prava, tako da Rusi ne bi smjeli razmišljati o tome kako otići u Australiju s statusom izbjeglica.

Nezavisna imigracija dostupna je samo zasposobni i bogati građani. Pored toga, slobodni useljenici moraju postići rezultat koji prolazi kroz sljedeće kriterije: profesionalni trening i razina znanja engleskog jezika.

Ako razgovaramo o poslovanju - imigraciji, ondaNedavno su postavljena ograničenja za izdavanje trajnih poslovnih viza. Sada se postupak dobivanja poslovne vize odgađa četiri godine i odvija se u nekoliko faza.

Prednosti imigracije u Australiju

Australija je visoko razvijena zemlja kojatreće mjesto u smislu života. Nakon dvije godine života u Australiji, imigrant prima australsko državljanstvo i priliku da putuje u mnoge zemlje svijeta bez potrebe za dobivanjem viza. Država je zabrinuta za svoje građane, pristupačna je medicinska skrb, visoka dobit i mirovina. Stopa nezaposlenosti u Australiji je najniža u svijetu: samo 5,5%.

Stalni boravak u Australiji

Stoga, ako ste stručnjak za svojeprofesiju i tečno engleski, tada možete dobiti dozvolu boravka i stalni boravak u Australiji. Viza se daje za život, ali se mora obnoviti svakih pet godina. Preciznije, trebate lijepiti liniju u putovnicu. Važno je napomenuti da pravo na postati australski državljanin daje samo takvu vizu, ali je moguće živjeti bez državljanstva sa statusom stalnog stanovnika. Viza za stalni boravak pruža ista prava kao i državljanstvo. Jedina je razlika u tome što možete putovati u bilo koju zemlju bez viza, s izuzetkom Rusije i Ukrajine s putovnicom australskog državljanina. Stoga, prije nego što odete u Australiju, nemojte se žuriti odbiti rusku putovnicu, pogotovo zato što nitko u Australiji to ne traži, dopušteno vam je dvojno državljanstvo.

  • Ocjenjivanje: