TRAŽI

Viza u Njemačku. Neovisno o izdavanju - nije problem!

Njemačka je jedna od najzanimljivijih zemalja.svijeta u smislu turizma. Stoga veliki broj građana okreće brojnim putničkim agencijama kako bi otišao tamo. Međutim, treba imati na umu da je viza za Njemačku neovisno izdana bez ikakvih problema. Jedina je razlika u tome što ćete, bez kontaktiranja posrednika, sami morati preuzeti dokumente u konzulat.

Prije nego što započnete prikupljati dokumente, valja razumjeti kakvu vizu treba izdati. Schengenska viza za Njemačku izdana je u turističke svrhe,

Viza samo za Njemačku
raznih poslovnih putovanja prilikom posjeterođaci. Osim toga - za tranzit preko njemačkog teritorija. Biti u zemlji za ovu vrstu dozvole ograničeno je na 90 dana. Istodobno, imate pravo posjetiti druge zemlje obuhvaćene Schengenskim sporazumom, pod uvjetom da u Njemačku ulazite na područje zemalja ugovora.

Osim toga, u nekim slučajevima izdanaNacionalna viza u Njemačku. Nezavisno izdavanje nije tako teško. Djeluje isključivo na teritoriju zemlje, stoga nećete moći posjetiti druge države. Nacionalna viza omogućuje vam boravak na njemačkom teritoriju ne više od tri mjeseca, ali, za razliku od schengenske vize, može se produžiti bez napuštanja Njemačke.

Nakon što se odredi vrsta vize koja vam je potrebna, potrebno je prikupiti paket.

Trošak vize za Njemačku
dokumenti.

• Putovnica (ona bi trebala istjecati najkasnije tri puna mjeseca nakon putovanja, a mora imati barem dvije stranice bez zapisa i mora ih potpisati vlasnik).

• All-Russian putovnica (mora biti priložena kopija stranica s osnovnim podacima).

• Dvije fotografije u boji (45 Х35 mm).

• Potvrda dovoljne količine dostupnih financijskih sredstava (na primjer, izvatka računa).

• Samoispunjeni prijavni obrazac.

• Medicinsko osiguranje, koje djeluje u Njemačkoj / Schengenskim zemljama.

• Potpisani zahtjev (podnesen i popunjen obrazacom zahtjeva).

• Potvrda da ćete se vratiti u Rusiju (certifikat, potvrdu ...).

• Potvrda o zaposlenju, naznačujući glavne kontakte organizacije.

• Potvrda rezervacije hotela.

U slučaju da je viza za Njemačku neovisno izdana na poziv, priloženi su sljedeći dokumenti:

• Izvorni / kopija pozivnice, koja je sastavljena najkasnije šest mjeseci prije izdavanja odobrenja

• Pismena potvrda pozivajućeg smještaja

Koliko je viza za Njemačku
Koliko je viza za Njemačku?

Prilikom izrade dokumentacije u konzularnom odjeljkuveleposlanstva, morate predočiti potvrdu o plaćanju pristojbe za vizu: kada vršite schengensku vizu - 35 eura, nacionalnu - 30 eura. U slučaju da građanin putuje u svoje rodbine u Njemačkoj, viza se može odobriti besplatno ako se daju dokazi koji potvrđuju obiteljske veze. Kao što vidimo, trošak vize za Njemačku znatno je niži ako se ne podnese zahtjev putem agencije koja još mora platiti proviziju.

Schengenska viza obično se izdvaja otprilike tri dana, no preporučljivo je dostaviti dokumente najkasnije 14 dana prije odlaska iz Rusije.

Viza u Njemačku neovisno je izdana usljedećih gradova: Moskva, Kaliningrad, Yekaterinburg, Novosibirsk, St. Petersburg. Možete se prijaviti i na njemački konzulat i na akreditirane vizne centre.

  • Ocjenjivanje: