TRAŽI

Viza u Brazil. Značajke registracije za Ruse

Brazil - zemlja karnevala, zanimljivoznamenitosti, nasmiješene ljude. Svake godine mnoštvo turista dolazi ovdje kako bi vidjelo slavni karneval svojim očima, upoznali se s kulturom ove vruće zemlje, divili se lokalnoj prirodi i znamenitosti i prošetali nevjerojatnim mjestima.

Viza u Brazil
Turisti koji se žele opustiti na latinskomAmerika misli o pitanju da li ili ne trebaju vizu za Brazil za Rusa. U 2010. godini je potpisan sporazum o bezviznom režimu između Rusije i Brazila. Za Ruse, ovo je super vijest, jer sada možete slobodno preko granice ove zemlje i otići na odmor bez brige o vize i druge papirologije.

Valja napomenuti da viza u Brazil nijePotrebno je da građanin Rusije planira ostati najviše 90 dana u roku od pola godine. Svrha putovanja može biti turističko putovanje, poslovni sastanak, posjećivanje rodbine, prijatelja ili liječenje. Stranac se ne bi trebao baviti aktivnostima koje stvaraju prihode, a on mora dokazati njegovu solventnost.

Sve što je neophodno za neometanogranični prijelaz, pa je to putovnica, rok valjanosti mora završiti najmanje šest mjeseci nakon završetka putovanja. Također treba osigurati zrakoplovne karte u oba smjera, potvrdu hotelske rezervacije ili dostupnost dovoljne količine novca za smještaj u Brazilu. Djeca mlađa od 18 godina koji putuju s trećom stranom ili s jednim od roditelja moraju dostaviti ovjerenu i ovjerenu portugalsku jezičnu punomoć jednog ili oba roditelja.

Trebam vizu u Brazil
Mnogi se pitaju je li viza potrebna u Brazilu, akoSvrha posjeta je studirati ili raditi u ovoj zemlji. Naravno, ako je trajanje putovanja prelazi 90 dana, a svrha mu je proučiti, volonterske aktivnosti, znanstveno istraživanje, praksu ili radi bilo koji posao koji uključuje nagradu, viza se izdaje u Brazil bez iznimke.

Za registraciju vize potrebno je prikupiti sve potrebne dokumente:

  • važeća međunarodna putovnica (druga valjana putovnica i stara putovnica ako su dostupni);
  • primjerak svih stranica putovnice;
  • upitnik za informacije;
  • format fotografije u boji 3x4 cm;
  • zrakoplovne karte u oba smjera.

Trebam li vizu za Brazil za Ruse?
U slučaju izdavanja poslovne vizeBrazil, potrebno je pozvati poslovnog partnera koji živi u Brazilu da potvrdi dostupnost komercijalnih ili trgovinskih odnosa. Ako je gostujuća viza izdana u Brazil, tada je obavezna pozivnica u Brazilu, kao i fotokopija putovnice pozivatelja.

Preporučuju se svi Rusi u preventivnim mjeramada se cijepiti protiv žute groznice, kao što je to slučaj kod nekih Brazila, moguće je pokupiti ovu bolest. Treba napomenuti da prvi posjet ovoj zemlji treba biti najkasnije 90 dana od datuma registracije, inače će biti nevažeći. Ako postoji potreba za boravkom u Brazilu duže od 90 dana, a mjesec dana prije isteka vize, morate se prijaviti Federalnoj policiji uz zahtjev za produžetak.

  • Ocjenjivanje: