TRAŽI

Viza u Tajland za Ruse

Više od pet godina, vizu za Tajland s RusimaUlazak u zemlju nije potreban. Tijekom 2007. godine, ruska Federacija i Kraljevina Tajland potpisali su sporazum prema kojem ruski građani mogu posjetiti Tajland bez viza. Ali samo ako je putovanje namijenjeno turističkoj svrsi, a razdoblje boravka u zemlji nije duže od 30 dana. Posjet zemlji za druge namjene ili boravak u Tajlandu dugi niz mjeseci zahtijeva vizu.

Viza u Tajland za Ruse

Izdana je viza za Tajland za Rusekonzulat Tajlanda po zahtjevu i dostupnost kompletnog skupa relevantnih dokumenata. Mora se poslati u Tajlandski ured u zemlji barem pet dana prije odlaska. Nije potrebno predbilježiti se u konzulatu, nema potrebe urediti radove osobno. Dokumenti se prihvaćaju samo u radnim danima.

Viza u Tajland za Ruse izdaje se sljedećim dokumentima:

  • putovnicu s rokom od najmanje 6 mjeseci;
  • ispunjen i potpisan upitnik;
  • dvije fotografije u boji od 3 x 4 cm;
  • primanje isplate konzularne naknade;
  • potvrde poslodavca ovjerene kod javnog bilježnika;
  • ekstrakti s bankovnog računa podnositelja prijave, ovjereni.

U konzulatu su dostupne sljedeće vrste viza:

  1. Jednokratna viza do 60 dana.
  2. Dvotjedna viza u trajanju od 60 dana, prema kojoj možete dva puta ući u Tajland.
  3. Studija viza za učenje bilo čega. Na primjer, možete naučiti jezike. Za vizu studija u zemlji ne može biti više od 5 godina. Trošak vize - 20-25 tisuća baht. Važno je napomenuti da kada napusti zemlju do kraja roka vize, zatvara se.
  4. Bračna vizija. Da biste dobili obiteljsku vizu, morate dogovoriti brak s državljaninom Kraljevine Tajlanda.
  5. Umirovljenje vize Takvu vizu se može dobiti ako račun u banci Tajlanda iznosi 800 tisuća baht. Također, mirovinska viza izdana je strancima koji službeno rade u tajlandskim tvrtkama ili vlasnicima tvrtki u ovoj zemlji.

Viza u Tajland za bjeloruske
Kao što je već spomenuto, samo turistiput ne zahtijeva unaprijed pripremu. U drugim slučajevima, za Ruse je potrebna viza za Tajland. Ako turist koji ulazi u zemlju bez vize želi ostati tamo dulje, trebao bi dobiti vizu koja nije imigracije koja vam omogućuje boravak u državi do 90 dana.

Građani zemalja ZND-a, ali ne i Rusije, vizu za Tajlandizdano pri dolasku u zemlju. Viza u Tajland za bjeloruske, državljani Moldavije, Kirgistan, Gruzija i Tadžikistan izdaju se unaprijed u konzulatu Kraljevine Tajland, smještenom u Moskvi.

Koliko je viza za Tajland?

Koliko je viza u Tajland

Ruski građani koji traže tajlandsku vizu duže od trideset dana moraju platiti konzularnu naknadu:

  • za jednu ulaznu vizu - 35 USD;
  • za dvostruku ulaznu vizu - 60 USD.

Konzularna naknada se naplaćuje samo prilikom slanja dokumenata u konzulat, a nakon dolaska u zemlju, viza se izdvaja besplatno.

Dakle, građani Rusije bez ikakvih problemamogu posjetiti Tajland. Mnogi dokumenti nisu potrebni i ne trebaju čekati dozvolu za unos dugo vremena. Valja napomenuti da Rusi gotovo nikada ne odbiju vizu. Ako se netko još uvijek boji poteškoća pri dobivanju vize u konzulatu, možete ga dobiti u samo nekoliko minuta u zračnoj luci u Phuketu ili Bangkoku po dolasku u zemlju.

  • Ocjenjivanje: