TRAŽI

Pojedinosti o tome kako izbrisati račun na YouTubeu

Korisnici koji imaju vlastite kanalepopularni videohosting "Yutub", računi su povezani s glavnim računom "Google". Tvrtka je vlasnik usluge. Prema tome, ako želite saznati odgovor na pitanje kako izbrisati račun na YouTubeu (2014. Učinio je ovaj zadatak osobito popularnim), morate i izbrisati glavni račun na Googleu. Najzanimljivija stvar je da ako istodobno istodobno pokrenete nekoliko kanala, tada će se u tom slučaju smatrati zasebnim računima, pa ih možete izbrisati jedan po jedan. Danas ćemo govoriti o tome kako izbrisati račun u "Youtube". Ovaj problem trenutačno ima veliku popularnost među korisnicima.

Izigrati u sustavu

kako izbrisati račun na usluzi YouTube
Na "Youtube" računu je registriranalakše nego ukloniti ga, tako da smo danas odlučili donijeti vam korak-po-korak upute. Pomoću nje možete brzo riješiti postavljeno pitanje. Zato počnemo razumjeti kako izbrisati račun na YouTubeu.

instrukcija

kako izbrisati račun na usluzi YouTube 2014
Prva stvar koju trebate učiniti je unijetikanal, koji kasnije želite izbrisati. Kao što već vjerojatno možete shvatiti, svaka od njih ima svoj račun u Google Plusu i drugim uslugama tvrtke. Odjednom je potrebno podsjetiti da nakon brisanja kanala na "Čast", račun "Google Plus" također nestaje. Ova se opcija prvenstveno odnosi na slučaj u kojem imate nekoliko osobnih stranica na resursu. Naravno, ovaj problem brzo je riješen i morate izbrisati cijeli račun. Nakon toga vraćamo se na "Youtube", ulaz na račun drugog kanala može se izvršiti na sljedeći način. Najprije se prijavite na uslugu "Google", a zatim idite na video hosting. Zatim ćete moći vidjeti sliku pored imena koje želite kliknuti. Ako vam je teško kretati, onda imajte na umu da se željeno područje nalazi u gornjem desnom kutu. Dalje, trebali biste kliknuti gumb Uključi račun u otvorenom izborniku, a zatim odabrati potreban kanal koji namjeravate odspojiti. Idemo na sljedeću fazu. Nakon što otvorite kanal, možete se sigurno prebaciti na pitanje kako izbrisati račun na "YouTubeu". Sada morate ići na postavke kanala, a za to morate kliknuti malu oznaku kao zupčanik, a na izborniku koji će se prikazati odaberite parametre YouTube postavke. Zatim idite na vezu Napredno, možete vidjeti stavku Pregled.

potvrda

Prijava na YouTube
Kada sve bude učinjeno, možete se sigurno kretatina drugu točku. Vaš zadatak je da kliknete gumb Delete channel, koji u prijevodu znači "Delete channel". Nakon što kliknete ovaj gumb, usluga će vas tražiti da unesete svoje osobne podatke. Navedite prijava i zaporku koja pripada računu, nakon čega će se otvoriti nova stranica. Ako ste sve ispravno radili, na zaslonu možete vidjeti svoje popise za reprodukciju, koje će se dalje ukloniti. Imajte na umu da ćete nakon čišćenja kanala izgubiti sve svoje pretplatnike i komentare koje su ostavili pod videozapisom.

Uklanjanje pristupa ostalim uslugama

Dakle, sada možete sigurno krenuti daljepredmet. Morate ponovno kliknuti na gumb Izbriši kanal - to mora biti učinjeno da biste potpuno izbrisali svoj kanal. Najzanimljivija stvar je da nakon što dovršite ovaj korak vaš račun u Googleu neće biti izbrisan. Stoga ih možete nastaviti upotrebljavati. Sada biste trebali ići na sljedeći korak - brisanje stranice "Google" na koju je vezan kanal. Važno je zapamtiti da imate pristup društvenoj mreži tvrtke Plus. Da biste odlučili kako potpuno izbrisati račun na YouTubeu, trebali biste se prijaviti na Google. Imajte na umu da ne možete izbrisati glavni profil bez tragova bilo kojim načinima, jer usluga jednostavno nema takvu funkciju.

Izbriši stranicu

YouTube se prijavljuje na račun
Kada ste već prijavljeni na Google, viPokazivač miša morate usmjeriti na gumb Početna, a na padajućem izborniku odaberite odjeljak Postavke. Nakon što dodirnete novu stranicu, trebali biste je pomaknuti do samog kraja, pa možete primijetiti gumb Izbriši stranicu. Sada morate potvrditi da zaista želite izbrisati stranicu, a zatim ponovno kliknite tu stavku. Provjerite sve usluge prije donošenja konačne potvrde da je vaš račun izbrisan. Naravno, za početnike ova uputa može izgledati komplicirano. Međutim, ako ga pažljivo pročitate, ne bi trebalo biti poteškoća.

Opisat ćemo ključne faze uklanjanja.

  1. Ulazimo u kanal.
  2. Tražimo dodatne postavke računa.
  3. Kliknite ikonu kanala u gornjem desnom kutu.
  4. Otvorite postavke YouTubea.
  5. Odaberite stavku "Opće informacije".
  6. Kliknite "Napredno" pod imenom kanala.
  7. Koristite gumb "Izbriši".
  8. </ ol </ p>
  • Ocjenjivanje: